BizzMore Software Solutions

logo_text_extra
blpic

Resellers

BizzMore is altijd op zoek naar ambiteuze en innovatieve resellers van onze producten en diensten. BizzMore biedt u de mogelijkheid onze producten en diensten te verkopen tegen een aantrekkelijke commissie. 

Commissie

BizzMore biedt zeer aantrekkelijke commissiepercentages. Voor iedere verkoop van onze webportal producten ontvangt u een percentage van maar liefst 30%. Commissie wordt na betaling door klant binnen 7 werkdagen uitbetaald. Een bijkomend voordeel is dat uw commissie terugkerend is. Bij elke verlenging door een klant ontvangt u wederom 30% commissie.

Support

BizzMore heeft haar producten ontwikkeld met oog op gebruiksvriendelijkheid en eenvoud, zodat eenieder hier snel mee overweg kan. Het uiterlijk van de BizzMore producten is gebaseerd op Microsoft Outlook zodat de gebruikersacceptatie hoger ligt bij onze producten en sneller aan te leren is voor de klant.

BizzMore bezit tevens geavanceerde helpfuncties en handleidingen. Daarnaast kunnen klanten en resellers natuurlijk altijd bij ons terecht met vragen en opmerkingen middels e-mail en telefoon.

Inschrijving

Inschrijven als Reseller is gratis. Na inschrijving ontvangt u de product- en dienstendocumentatie van BizzMore.

Zoekt u de mogelijkheid om uw omzet te vergroten, extra inkomsten te genereren of nevenactiviteiten te ontplooien? Meldt u dan nu aan met het onderstaande formulier.

Bedrijf:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Fax:
E-mail:
 
Eventuele opmerkingen:
 
PRIVACY STATEMENT DISCLAIMER CONTACT