BizzMore Software Solutions

logo_text_extra
blpic

Accountancy

BizzMore Accountancy is het eerste administratiekantoor dat november 2005 met BizzMore ERP aan de slag ging. Het administratiekantoor ontstond uit de verzelfstandigde afdeling van Detamore dat zich voornamelijk richtte op detachering. Inmiddels biedt BizzMore Accountancy een uitgebreid pakket aan financiële dienstverlening, van salarisadministratie tot de jaarrekening en online boekhouden.

Kortom: BizzMore Accountancy is een echt administratiekantoor. Wij
bieden een totaalpakket aan financiële diensten, van administratie tot de belastingaangifte.

Welke waarde voegt BizzMore ERP dan toe aan de bestaande dienstverlening?

In BizzMore ERP kunnen klanten zelf boekingen doen. Wij controleren uw administratie. Voor klanten die hun eigen administratie willen voeren, is dit de ideale oplossing. Zelf boeken, wij doen de rest. Een nieuwe vorm van dienstverlening, inderdaad.

Uiteraard kan de klant ook ervoor kiezen dat wij voor hem/haar de gegevens invoeren. Eventueel met het inscannen van bijvoorbeeld facturen om een berg papier te voorkomen. Wat voor ons én voor de klant erg belangrijk is:
ERP BizzMore is razendsnel en veilig, het werkt lekker soepel en omdat het webbased is kun je als klant bij wijze van spreken vanuit een internetcafé je gegevens invoeren en raadplegen.

Het pakket Bizzmore Accountancy bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Wij zijn ons zeer bewust van de administratieve kosten die onze klanten moeten maken.
Dankzij BizzMore ERP kunnen wij u een aantrekkelijke prijs bieden.
U kunt uw totale boekhouding bij ons al uitbesteden voor een prijs van € 100,- excl. BTW per maand.

PRIVACY STATEMENT DISCLAIMER CONTACT